دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم گرامیداشت جشن روز جهانی رژیم درمانگر در سالن اقبال بیمارستان نمازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سید وحید حسینی" رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تقدیر و تشکر از متخصصین تغذیه در حوزه تولید نان کامل در استان فارس گفت: غلات، یکی از اساسی ترین منابع تامین انرژی روزانه ما محسوب می شود که انرژی اصلی ، دست کم دو وعده مهم روزانه ما را در ایران به خود اختصاص می دهد.
دکتر "سیاوش باباجعفری" رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی ضمن گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر به اهمیت علم تغذیه و مشاوران و رژیم درمانگران اشاره کرد و گفت: جامعه سلامت ایران از اهمیت تغذیه و نقش آن در پیشگیری و درمان بیماری ها غافل می باشد.
او در ادامه با تاکید بر اهمیت نقش تغذیه در کنار فرآیند درمان بیماران افزود: گاهی حتی تغذیه مناسب از خود درمان نیز موثرتر است و کسانی که مسئولیت این امر مهم را در مراکز درمانی به عهده دارند در کنار سایر تیم درمان مهم و با ارزشند.
دکتر "عبدالحمید مصلی نژاد" رئیس انجمن تغذیه فارس ضمن تبریک روز جهانی رژیم درمانگر به اساتید، کارکنان و دانشجویان گفت: رسالت علم تغذیه و رژیم درمانی تربیت مشاوران تغذیه ای است که قادر به ارزیابی وضعیت تغذیه ای افراد و جامعه، پیشگیری از بیماری های مرتبط با تغذیه، ارتقا سطح سواد تغذیه ای مردم، تنظیم رژیم غذایی مناسب جهت کمک به درمان بیماری ها و ارائه صحیح مدیریت خدمات غذایی می باشد.
دکتر " موسی صالحی" از پیشکسوتان جامعه تغذیه ایران گفت: نان کامل در ایجاد سیری و کاهش اشتها، کاهش کلسترول، کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته های قلبی و پیش گیری و درمان سرطان ها موثر است. بنابراین تولید نان کامل گام موثری در بهبود کیفیت تغذیه ای افراد جامعه و ارتقای سلامتی محسوب می شود.
این مراسم به همت انجمن تغذیه شاخه فارس، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، مرکز تحقیقات تغذیه و با همکاری معاونت درمان، معاونت بهداشتی، مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حضور رئیس دانشکده، جمعی از اساتید، متخصصین، مشاوران تغذیه شاغل در بخش بهداشت و بیمارستان های دانشگاه، پیشکسوتان تغذیه و دانشجویان گروه تغذیه برگزار شد.
در این مراسم از رژیم درمانگران برتر استان تجلیل و بخش های مخلتفی از قبیل برگزاری و اجرای موسیقی سنتی، مسابقه تشخیص غذا، صندلی داغ، اهدا لوح تقدیر و جوایز، پذیرایی و شام به پایان رسید./ف. نوروزی فرد
نظر دهید